Terugblik Braderieacties

Op beide braderieacties zijn ontzettend veel mensen langs de kraam gelopen. Het was mooi weer. We hadden veel materiaal uit te delen: EB’s, en een wetenschappelijk tijdschrift voor de volwassenen, voor de kinderen sleutelhangers, spiegeltjes, en ballonnen en last but not least gerbera’s met een kaartje(“God houdt van je”, Joh. 3: 16). De gerbera’s liepen als een trein. De mensen, vooral de vrouwen, vonden het fijn om een gerbera te ontvangen.

“Terugblik Braderieacties” verder lezen

Terugblik Paasactie

Door de corona-crisis konden we in 2020 en 2021 geen paasactie houden. Dit jaar kon het weer. Mede door het prachtige weer en dat er een paasmarkt gehouden kon worden, was het erg druk op de paasmarkt.

Het thema was deze keer “Onbegrensde Liefde”, een thema wat we in 2018 ook gebruikt hebben. We hadden twee posters opgehangen over dit thema. Dezelfde afbeelding is gebruikt voor het maken van paaskaarten en kaartjes die aan het langslopende publiek zijn uitgedeeld. Soms gaf dit aanleiding tot gesprekjes en gesprekken over de betekenis van Pasen of meer in het algemeen over het geloof. Ook kwam het voor dat er naar aanleiding van gesprekken er in de gebedsgroep gebeden is voor de noden van mensen.

“Terugblik Paasactie” verder lezen

Terugblik Kerstactie

De Kerstmarkt werd gehouden op 21 december. Het weer was goed en er waren redelijk veel bezoekers.

We stonden weer met een kraam voor de OASE op het Raadhuisplein. Ook hadden we onze eigen tent op het Raadhuisplein.

De meeste deelnemers aan de kerstactie rapporteerden dat ze gesprekken met voorbijgangers hebben gehad. Sommigen konden zelfs met mensen bidden.

“Terugblik Kerstactie” verder lezen

Terugblik Paasactie

De zaterdag vóór Pasen was een stralende dag. De Paasmarkt werd daardoor goed bezocht.

Het thema was deze keer “Nieuw Leven”. Er is weer een prachtig doek geschilderd van het thema. Dezelfde afbeelding is gebruikt voor het maken van paaskaarten en kaartjes die met bloembolletjes aan het langslopende publiek zijn uitgedeeld. Dit gaf aanleiding tot veel gesprekjes en gesprekken over de betekenis van Pasen.

“Terugblik Paasactie” verder lezen