Terugblik Braderieacties

Op beide braderieacties zijn ontzettend veel mensen langs de kraam gelopen. Het was mooi weer. We hadden veel materiaal uit te delen: EB’s, en een wetenschappelijk tijdschrift voor de volwassenen, voor de kinderen sleutelhangers, spiegeltjes, en ballonnen en last but not least gerbera’s met een kaartje(“God houdt van je”, Joh. 3: 16). De gerbera’s liepen als een trein. De mensen, vooral de vrouwen, vonden het fijn om een gerbera te ontvangen.

We hadden deze keer voldoende medewerkers, het was ook fijn dat een aantal jongeren meehielpen met de actie.

Zo waren er ook bijzondere ontmoetingen en gesprekken zoals van een mevrouw die een bloem kreeg met het kaartje “God houdt van jou” en daarop reageerde met: “Ik houd ook van Hem”. Een andere vrouw die ook zo’n kaartje kreeg uitgedeeld, reageerde met: “Dan houdt er nog iemand van me”. Ook had iemand een gesprek met een vrouw die niets met het geloof te maken wilde hebben en toch naar de kraam toekwam en in gesprek ging. In de Oase werd tijdens de akties gebeden. Dit is heel belangrijk, omdat we dit werk alleen in afhankelijkheid van de Here God kunnen doen.