Terugblik Braderieacties op 11 juli en 22 augustus

De eerste braderieactie op 11 juli werd zeer goed bezocht, het was prachtig weer. Luchtig gekleed, in grote drommen, jong en oud liepen de mensen langs de kraam. Het was niet zo dat onze kraam uitnodigde om even stil te staan ( op een uitzondering na) om even een praatje te maken. Hier waren we al op voorbereid en hadden veel materialen om uit te delen. Ten eerste was daar de prachtige gerbera’s met een kaartje met de boodschap dat God van je houdt. Die vonden gretig aftrek. Verder hadden we het blad “Weet” (een populair wetenschappelijk blad, gebaseerd op christelijke uitgangspunten) en EO jongeren blad “Beam” o uit te delen. Een spandoek was achter de kraam gespannen met een afbeelding van het thema “Bloei”. Hiervan hadden we ook kaarten gemaakt. Ook deze zijn veelvuldig uitgedeeld.

De tweede braderieactie op 22 augustus werd ook zeer goed bezocht, het was prachtig nazomer weer. Vanaf 18.00 uur begint het langzaam op gang te komen. Tussen 19.00 en 20.00 uur was het topdrukte. Mensen lopen langs de kraam, zonder er bij stil te staan. Wil je mensen bereiken dan moet je iets aanbieden en proberen een gesprekje aan te knopen. Ook nu hadden we weer geschikte materialen om uit te delen.  Hadden we de vorige keer 200 bloemen met het kaartje “God houdt van jou”, nu waren er 480 bloemen om uit te delen. Ze zijn er allemaal doorheen gegaan. Een bloem aan een vrouw aanbieden, werkt over het algemeen goed. Aan mannen kon je een blad (“Weet”) aanbieden of de thema kaart “Bloei”.

Al met al waren het weer geslaagde acties waarbij we de resultaten aan de Here God moeten overlaten.

Thema afbeelding “Bloei”
Kraam op 11 juli
Braderieactie 11 juli
Braderieactie 22 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *