Terugblik Paasactie

De paasmarkt werd zeer goed bezocht, het was prachtig weer. Wij hadden deze keer een party tent met daarin een tafel en twee statafels waar koffie geschonken kon worden. Het Thema was: ”De weg is open”. Hierover was ook een spandoek gemaakt, die een groot gedeelte van de ruimte achter de kraam vulde. De afbeelding bestond uit een mooi ingekleurde kleurplaat waarin het thema goed naar voren kwam. Naast de afbeelding was de tekst: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Ik ben de enige weg tot de Vader.” (Joh. 14:6). Als attentie hadden we een zakje met paaseitjes, met daaraan een kaartje  met de zelfde inhoud als het spandoek. Hiervan hebben we veel uitgedeeld. Daarnaast hadden we Paaskaarten met dezelfde afbeelding met een korte uitleg over Pasen. De Elisabeth Bode kon ook worden uitgedeeld. Bleven er bij vorige keren nog wel veel EB’s over, nu waren ze allemaal uitgedeeld.

De weg is open.
De kraam met spandoek.

De Paaszang werd begeleid met een keyboard en guitaar. Dat klonk goed, mede door de goede geluidsinstallatie. De liederen werden steeds met een korte boodschap aan elkaar gepraat door evangelist Paul van der Geest. Hij heeft het paasevangelie goed verkondigd, met een duidelijke verwijzing waarom Jezus moest sterven (voor onze zonden) en ook de nodige reactie van ons hierop met bekering. Hij illustreerde dit met door verschillende tshirts uit te trekken (zo warm was het eigenlijk helemaal niet) met teksten over zonde en bekering.

Paul van der Geest verkondigt de Paasboodschap.
Samenzang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *