Terugblik Paasactie

De zaterdag vóór Pasen was een stralende dag. De Paasmarkt werd daardoor goed bezocht.

Het thema was deze keer “Nieuw Leven”. Er is weer een prachtig doek geschilderd van het thema. Dezelfde afbeelding is gebruikt voor het maken van paaskaarten en kaartjes die met bloembolletjes aan het langslopende publiek zijn uitgedeeld. Dit gaf aanleiding tot veel gesprekjes en gesprekken over de betekenis van Pasen.

Geschilderd doek Nieuw Leven.

Één van de medewerkers rapporteerde het volgende:

Ik vertelde ook aan de andere standhouders op de markt over Pasen, een meisje zei: “Ik zie het met Jezus niet zo zitten”. Toen zei ik: “Jezus ziet jou wel zitten, Hij kent je verdriet en pijn maar ook de mooie momenten”, ze was zichtbaar geraakt..

Voor de begeleiding van de Paaszang zorgden drie koperblazers. Dit is de passende begeleiding om de paasliederen te laten klinken. De paasboodschap werd uitgesproken door br. Paul van der Geest, voorganger van de Berea gemeente.

Kortom, een geslaagde Paasactie waarbij veel doorgegeven is van het evangelie.

Samenzang op het Raadhuisplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *