Terugblik Braderie acties

16 augustus 2022

Op 16 juli en 16 augustus 2022was GEWIS present op de braderie. Voor de braderieactie hadden we een kraam voor de OASE gehuurd. De kraam was ingericht volgens het thema “Rust”. Dit thema hebben we in 2018 ook gebruikt.  Het doek dat aan een strandvakantie doet denken, konden we ook weer gebruiken. Op de kraam zelf hadden we in de hoek een strand tafereeltje afgebeeld. Verder lag de kraam vol met materialen die we konden uitdelen. De belangrijkste hiervan waren de sleutelhanger, met QR-code die verwijst naar de website van City Bible, en een kaartje met de boodschap “God houdt van jou”

Op beide braderieavonden was het prachtig weer, er waren veel bezoekers. Met name de sleutelhanger met een kaartje erbij hebben we veel uitgedeeld. Ook mochten we met een aantal mensen gesprekjes voeren.

Een overzichtelijke kraam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *