Terugblik Paasactie

16 april 2022

Door de corona-crisis konden we in 2020 en 2021 geen paasactie houden. Dit jaar kon het weer. Mede door het prachtige weer en dat er een paasmarkt gehouden kon worden, was het erg druk op de paasmarkt.

Het thema was deze keer “Onbegrensde Liefde”, een thema wat we in 2018 ook gebruikt hebben. We hadden twee posters opgehangen over dit thema. Dezelfde afbeelding is gebruikt voor het maken van paaskaarten en kaartjes die aan het langslopende publiek zijn uitgedeeld. Soms gaf dit aanleiding tot gesprekjes en gesprekken over de betekenis van Pasen of meer in het algemeen over het geloof. Ook kwam het voor dat er naar aanleiding van gesprekken er in de gebedsgroep gebeden is voor de noden van mensen.

De Paaszang kon dit jaar niet worden gehouden op het Raadhuisplein. We kregen een plek toegewezen aan het einde van de winkelstraat bij de voormalige RABO-bank. Die plek bleek best wel geschikt omdat het in de route van de Paasmarkt lag. Voor de begeleiding van de Paaszang zorgden vijf koperblazers. Dit is de passende begeleiding om de paasliederen te laten klinken. De paasboodschap werd tussen de liederen uitgesproken door br. Paul van der Geest, voorganger van de Berea gemeente.

Kortom, een geslaagde Paasactie waarbij veel doorgegeven is van het evangelie.

Het was erg druk op de Paasmarkt.
We hadden deze keer een sobere opstelling.
Het kaperensemble.
Paul van de Geest verkondigt het evangelie.
Er werd goed meegezongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *